Stek biffarna påmedelvärme. Här är recept till mycket goda och mättande vegetariska biffar. 1 blomkålshuvud. 1 broccoli. 2-3 små sötpotatisar eller 1 stor. 1-2 msk olvolja. 1 ägg. ca 1 dl nötrester från nötmjölkstillverkning, eller 1 dl mandelmjöl, eller 0,5 dl kokosnötmjöl. 1. Ugnsrosta grönsakerna, 150 grader, ca 40 minuter eller tills de blir mjuka. ) 1 blomkålshuvud 1 broccoli. 2-3 små sötpotatisar eller 1 stor 1-2 msk olvolja. 1 ägg. ca 1 dl nötrester från nötmjölkstillverkning, eller 1 dl mandelmjöl, eller 0,5 dl kokosnötmjöl
Jag vet att alla inte riktigt delar min överdrivna fascination vid julmat, men jag är verkligen så jäkla såld på rödbetssallad, kålsallader och köttbullar
Skala och sätt på potatis till moset. Överst spritsar du på moset och ställer sedan in i ugnen på 200 grader till den fått en lagom gyllenbrun färg. 1/2 vitkålshuvud. 1 gul lök. 1 st kokt potatis. Ev 1 ägg. 8-10 potatisar. 1 krm riven muskot. 1 burk kantareller
Har vi inte haft en alldeles ovanligt svensk … Fortsätt läs → . Tänk, nu har vi vår sjunde månad på året här och sommaren väljer fortfarande att avvaktande vänta ut oss i periferin för att se när tålamodet tryter helt hos alla stackars svenskar
15 mins. 1 head cauliflower, grated (either by hand or food processor). 1 cup onion, grated. 1 tsp salt. Heat 1 tbsp olive oil in a medium skillet and cook the mushrooms until tender. 15 min. 1 head cauliflower, grated (either by hand or food processor). 1 cup onion, grated. 1 tsp salt
Börja med botten och mosa kakorna som om hade kommit på dem med att vara otrogen med grannen eller liknande – en festlig dödsmetallåt på högsta volym kan var till god hjälp här
Lägg på pesto på potatisarna. 1. Sätt ugnen på175 grader. Dela sötpotatisarna på längden och baka dem ca 25 min, eller tills de är mjuka. 1 kruka basilika. 1-2 msk citronsaft
18st. 10 Min. 18. 180 Min. 15 Min. Servings. 7. Cook Time. 240 Min. Sparrissoppa med pecorino. Yield. 20. 60 Min. Snittar med rökt lax, syltat äpple, dijon och
Har ni testat att göra egna vegetariska hamburgare att slänga på grillen. Grilla dem under lock ganska hårt på hög värme, och låt dem sedan ligga några minuter på indirekt värme (där det inte är någon kol under)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.