Denna gång bjuder jag på ett recept på en smakrik potatisgratäng. När maken tog upp potatis ur landet häromdagen hittade han ett riktigt praktexemplar, som han naturligtvis var tvungen att föreviga på bild
1. Fräs morötter och lök i olja i någon minut. Tillsätt allt utom halloumi och vita bönor. Låt det stå och puttra i tills linserna är klara, ca 15–20 minuter
Receptet är lite omgjort efter ett recept som jag hittade på undertian. Låt dem steka på medelvärme i ca 4 minuter per sidan, eller tills de fått fin färg och känns stumma om man trycker på dem
Perfekt som tillbehör till kött/fågel etc eller som ett alternativ för en vegetarisk rätt. Slut med det nu med andra ord =) Jag gjorde en sååååå smarrig paj som jag serverade med skinkschnitzel till middag (recept på den kommer också)
Blanda vetemjöl, bakpulver, bikarbonat, salt, socker, örter och riven ost i en skål. Vispa ihop ägg, mjölk och olja, och blanda ner i de torra ingredienserna
Vi gick hem till mina föräldrar och grillade hamburgare. Tänk på att inte lägga på burgarna för tidigt pågrillen, se till att gallret är riktigt varmt när köttet läggs på (så fastnar de inte), vänd dem endast en gång och lägg på locket medan de grillas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.