Täck formen med aluminiumfolie och sätt in den i den nedre delen av ugnen. För några år sedan provade vi den här kanongoda vegetariska varianten av Janssons frestelse och den är sedan dess ett givet inslag bland julmaten
Häll upp i ugnsform och fördela skivad mozzarella över. Måndag och vegetariskt på bloggen. En vegetarisk gratäng som man kan äta med nachos och valfria tacotillbehör
Då var det äntligen dags för oss att dra igång vårt stora test av vegetariska kassar och först ut är Årstiderna med deras vegetariska kasse för en person
Inlägget Årstidernas Vegetariska matkasse – Del2 dök först upp på. Dag två med Årstidernas veggokasse bjöd mig på en härlig Linsdaal med stekt broccoli
Efter några veckors uppehåll är det äntligen dags för oss att fortsätta vårt test av leverantörernas vegetariska matkassar och denna vecka är det inga mindre än Middagsfrid som står för menyn
Att skapa en matsedel utan mer eller mindre helt utan svinn, det är något matkasseleverantörerna är bra på, och vinnaren av de vegetariska kassarna jag testat hittills är Linas Matkasse
Tråkigt nog var det redan idag dags för den sista måltiden med Middagsfrids vegetariska kasse. En romanesco delades i mindre buketter och två rödlökar klyftades
2,5 dl champinjoner. 2 msk gul curry. Hetta upp en stekpanna till mediumvärme och stek purjolöken, champinjonerna och den färska ingefäran i lite kokosolja
Dela det här. Vegetarisk lasagne gjord på zucchini istället för pasta. 2 st zucchini. 2 vitlöksklyftor. 200 g riven ost av valfri sort. Låt såsen puttra under lock i ca 20 min. Värm ugnen till 200°. Gör om samma sak och avsluta med zucchiniplattor, 2 dl crème fraîche och riven ost. 2 st zucchini. 2 vitlöksklyftor 1 bunte finhackad färsk basilika eller 1 msk torkad. 200 g riven ost av valfri sort
2 schalottenlökar. 2 vitlöksklyftor. Färdigt 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor Fryst babyspenat. Ikväll fick det bli en god och enkel ostig pastarätt till middag Tycker det är så himla gott med ostiga pastasåser
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
2 ägg. 2 tsk ströbröd. Sätt igång ugnen på 250 °C och gör iordning två plåtar med bakplåtspapper. In i ugnen i 20 minuter, tills de får fin färg och form. 2 ägg. 2 tsk ströbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.