Men jag brukar ändå servera den med sked eller gaffel på en talrik. Det där med at saker och ting inte blir som man tänkt sig… Man får väll bara tänka på ett nytt sätt när man har stoppat i sig sin kaka
Den här varianten smakar dock bäst om den får stå till sig några dagar i kylen, så vill du ha den med på midsommarbuffén bör du göra den typ nu, eller iaf under dagen
Ett snabbt litet middagstips såhär veckan före. Oavsett så är mimosasallad väldigt gott till skinka. Det finns många olika grader av hemmagjordhet att välja mellan när det kommer till mimosasallad
Igår fick jag en läsarfråga om jag kunde tipsa om vegetariska rätter man kan servera på julbordet. Tänkte även tipsa om en finlandssvensk blogg vid namn Cake&Beans (klick) som publicerat några recept på julrätter
Men först ut, de tär ändå köttfri måndag, är mitt första recept. Det är kanske lätt att avfärda ettvegetariskt julbord som tråkigt eller svårt men jag hävdar istället att det är gott och enkelt
Smaksätt med citron och fisksås (eller salt), tillsätt dill. Fräs purjolök och selleri någon minut, lägg i bladspenaten och låt den fräsa med någon minut
Det är ju aldrig helt fel att ha kvalitet bröd hemma heller. Man är ju en liten bröd nörd man skulle nog helst vilja ha ett eget litet bageri men får drömma vidare med de en liten stund till
Ta lite då och då och använd till en paj, servera till grillat kött (passar fint till kyckling och fläsk), en krämig bit ost eller lägg en sked i frukostfilen eller smoothien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.