Vegetarisk jalfrezi
Roberts Kök -
Roberts Kök -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6-8 st personer
  • 1 st gul lök, grovhackad
  • 1 st röd chili, tunt skivad
  • 4 cm ingefära, tunt skivad
  • 3 st vitlöksklyftor, tunt skivade
  • 1 kruka koriander
  • 2 st röda paprikor, grovhackade
  • 1 st litet blomkålshuvud, i mindre buketter
  • 3 st tomater, grovhackade
  • 1 st zucchini, grovskivad
  • 400 g kikärtor, på burk
  • 130 g jalfrezipasta, köpt eller helst egengjord (se nedan)
  • 400 g krossade tomater
  • 4 msk rödvinsvinäger
  • 5 dl vatten
  • 1 st grönsaksbuljongstärning
  • salt
  • peppar
  • 1 st lime, saften
  •  
  • EGEN JALFREZIPASTA
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 3 cm ingefära
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 nypa flingsalt
  • 2 msk matolja
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 st röd chili
  • lite färsk koriander
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk bruna senapsfrön
  • 0.5 tsk mald koriander

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.