Undviker du kolhydrater eller annars bara vill testa olika pizzabotten är detta ett recept för dig. Bottnet får en brödliknande konsistens då det innehåller kokosmjöl och jag tycker att det blev gott
Egentligen hade jag tänkt skriva ett inlägg om matlagningskursen ”Nyttiga sötsaker”. Men tidbrist gör att jag idag istället bjuder er på hummusen som jag lagade till mina duktiga deltagare
We’re back. Det blev lite för mycket matskriverier där ett tag, och nytt jobb för Hanna och så ett tredje barn också, men nu föll andan på igen, så här är vi
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Dessa bröd gör jag som lite platta tekakor och jag tycker de är goda när man gör räkmackor bla. 6 st. 1,5 dl mandelmjöl 1,5 dl pofiber 1,5 msk fiberhusk 2 tsk bakpulver 1 tsk salt 2 ägg 2 dl creme fraiche 3 msk vatten 3 msk smält smör vita vallmofrön + uppvispat ägg eller äggvita