Hejallesammans. Trevlig söndag på er. Jag ska erkänna att vi varit ganska så dåliga på det i mitt hus förr, men vi har blivit mycketbättre på detunderdet sista halvåret
Salt + svartpeppar. – Skala och hacka lök och vitlök. Veckansvegetariska. Kokosgryta medgurkmeja. – I medtomater och låt puttra tills tomaterna är genomvarma/skaletspricker
Det är intealltid min matbutik har så stort utbud av ekologiskagrönsaker och sedan älskar jag utmaningen att komponera nya rätter av det som dyker upp i veckans låda
Det är i princip detenda jag har använt det till i många år men nu har jag börjat använda detalltmer i matlagning och dressingar och det är väldigt gott
Skala och skär moroten i slantar. Skala och skiva lök. Veckansvegetariskareceptdennavecka blir en blomkålscurry med kokosmjölk och koriander som vi serverademed ris
Julen är över och jag gläds åt att börja laga mat igen som intealls är julrelaterad. Grönsallad. Idag tänkte jag bjuda på dennavegetariskalasagne som är väldigt krämig och god men utan den klassiska bechamelsåsen som jag intetycker är speciellt god så i dennalasagnegjorde jag en krämig sås på kålrot, bönor, tomat, grädde och crémefraiche och massa gott
tomatbaserad chiliböngryta medblandade bönor och balsamvinäger. mums en måndag som denna. Tipsar om att starta veckanvegetarisktmeddenna härliga chiliböngryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.