EntraditionellItaliensk pastarätt som är superenkel att göra och supergod att äta. salt. ev. Blanda in persilja, smaka av medlitesalt och nymalensvartpeppar
Det här är en av mina italienskafavoritpastarätter. Så enkelt och så gott. Färsk basilika, sötsyrlig citron, gärna solmogendirekt från ItalienellerSpanien, lagrad parmesan, nymaldsvartpeppar och en god olivolja blir till ljuvliga smaker
SpaghettialLimone - spaghettimedcitronskal, lite vitlök i smör och grädde toppad medparmesan. Jag missade att detgjordesspaghettimed citron i första avsnittet av River Café Cookbook , menhittadeett som kan ha varit just detreceptet
Koka spaghettin i en stor kastrull medlättsaltatvatten. skalade och finhackade. Havssalt. Medanspaghettin kokar värmer du upp olivojan i en djup stekpanna tillsammans med vitlök, chili, ansjovis och persilja
Kall inkokt lax med dillmajonnäs. Malins Lågkolhydrat bröd. Helstektentrecôte och Bearnaise sås. Gambas al olio et aillo Räkor utan skal Chili Vitlök Olivolja Salt, peppar Hackad persiljaSkala och skiva vitlöken
Gambas al olio et aillo Räkor utan skal Chili Vitlök Olivolja Salt, peppar Hackad persiljaSkala och skiva vitlöken tunt, strimla chilin och fräs de båda i olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.