Ingredienser Kålpudding Receptet är för 4 personer 500 gram älgfärs* 1 st vitkålshuvud 1 st gul lök 0,5 st röd chili Efter tycke & smak persilja Efter tycke & smak himalayasalt/havssalt Efter tycke & smak svartpeppar Efter tycke & smak kokosolja (alt
Chilensk mat när den smakar som bäst, dock påvårt vis denna gång. Vi gjorde som så, vid vår chilenska buffé , att vi bakade egna baugetter och rullade in de långa korvara där i, en stunds jäsning och gräddning av allt i ett
Istället bjuder jag på en rätt som min käre make gjorde för ett tag sedan – en jambalaya. Och jag skrattade när jag såg bilden – jag måste nog dra ned på granatäpple – men det är ju så förbaskat gott
Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Då är det bra att ta til hemgjord pizza, på varor som mestadels återfinns i skafferiet. Knåda degen ordentligt och kavla sedan ut degen på en bakplåtspappersförsedd plåt
Skär av kanterna på brödskivorna och rosta. På rostbrödet lägger du. ett salladsblad, den panerade fisken, häll över lite av crème fraiche blandningen, därpå lägger du några räkor och skivade bitar av körsbärstomater, toppa med två sparris
Gud vad mysigt det är att sitta i bara morgonrock ute påaltanen och äta frukost. Sconesdegen gjorde jag igår kväll och lät den ligga i en påse i kylen över natten
Den är svår att forma med fingrarna utan formas lättast med hjälp av två matskedar. Helgen bjöd på den femte höstjulen i ordningen och vi började dagen på juligast möjliga vis med risgrynsgröt (kokt i min nya Crock-Pot) till frukost
Slängde ihop detta brödet direkt på "morgonen" så kunde vi äta lite senare frukost påaltanen. Jag hade inte allt hemma och jag ändrade lite på mängderna på en del ingredienser, så här kommer mitt recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.