Servera grönkålskrämen medromochvästerbottenflarnen. I år har jag gjort blinierna lite annorlunda och lagat dem med potatis samt serverar röd stenbitsrommed en grönkålskräm och västerbottensflarn
Forma sedan som en kupol på en tallrik och lägg på ett lager medrom ovanpå. Tyckte att det blev lite väl mycket rom ovanpå, så istället för att ta en hel burk medstenbitsrom så tycker jag att man kan ta en halv
Blanda skaldjuren med olivolja, lime, salt och peppar. Tänkte dela med mig av nyårsaftonens förrätt vilket var ett recept som jag såg Leila göra i hennes nyårsprogram
En rätt jag gjort flera gånger i sommar är denna röra med bulgur ochkräftstjärtar. Det är lätt att variera och blir dessutom perfekt att ha med i lunchlådan
Mixa med stavmixer och smaka av med salt och peppar. Späd med mer vatten om det blir för tjockt. Chilifrästa kräftstjärtarkräftstjärtarchililöksaltoch pepparFräs snabbt av samtliga ingredienser i en het panna
smaka av med salt peppar ev lite citron peppar. Romoch dill sill. lägg i romen. Sill är ju bara nåt som jag vill ha på midsommarbordet och även julbord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.