tandpetare1. Rör ihop creme fraiche med pressad vitlök, skånsk senap, sambal oelek och klippt dill. Finstrimla rödlöken och vänd ner den. Smaka av med salt och peppar.
12. Häll
av laken från kräftstjärtarna och tärna avocadon.
13. Halvera
tortillabröden till halvmånar. Klicka ut röran och toppa med avocadotärningar och kräftstjärtar. Riv limeskal över och rulla sedan ihop till en strut. Fäst ihop med tandpetare.
Fyll blandningen i champinjonhattarna och garnera med cocktailtomat. Rulla ihop laxen och lägg rullarna kallt, gärna en stund i frysen, då blir de lättare att skära i munsbitar
Klipp över timjan och vrid några varv med pepparkvarnen. Superenkla att göra och superenkla att äta. Fruktig, ungdomlig smak med liten sötma, inslag av päron, kiwi och citrus
Häll bort vattnet från kräftstjärtarnaoch lägg dem i en bunke. Klä en pajform med smördegen. Finhacka dillenoch tillsätt den samt resten av ingredienserna
Blanda den med oljan och sockret till en dressing. Jag har tidigare lagt upp ett par fantastiskt goda recept med pilgrimsmusslor (Jamie Oliver-sallad, Förrätt med svart trumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
Vi åt kräftor och till dem gjorde jag en Västerbottenpaj meddillochkräftstjärtar. kräftstjärtar. Tryck ut pajdegen i en hög pajform med löstagbar botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.