Jag har länge tänkt göra en sådan här typ av äppelpajoch spånat och skissat på ett recept. Den här godingen till äppelpaj serverades till min kära pappa igår på fars dag
På bloggen får du ta del av vad jag tycker är hur bra som helst – som till exempel att ge min kropp härlig energi i form av bra mat och fysisk aktivitet, vara ute i naturen, att fylla hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och vara kreativ
Ännu en natt med raggisar och långkallingar. Den kan dock göras både laktosfri och mjölkfri med mjölkfritt margarin, någon alternativ gräddsort och mjölkfri vit choklad
Ja, äppelpaj är ju inte direkt svårt att lyckas med, men vaniljsås kan faktiskt vara lite klurigt. Äppelpajoch vaniljsås blev det idag när vi hade vänner på besök
Det här pajskalet är också glutenfrittoch proteinrikt. glutenfrittpajskal,. För här har vi en fantastiskt god paj, men fräscha grönsaker, ostig smak och knaprigt pajskal
Smaken är riktigt chokladig, och konsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen. I förra veckan berättade jag om min veganska kladdkaka som istället för ägg innehåller kikärtsspad
Den inställningen har jag och den kommer jag inte att tumma på – för bakat ska i första hand vara gott, inte nyttigt eller annorlunda (även om det gärna får vara det också)
Goda glutenfriaoch mjölkfria syltgrottor. Glutenfritt/ mjölkfritt/Lchf den. Idag satt jag ute i vår lilla trädgård på jobb och drack efter-lunchen-kaffe
Det blev en LCHF äppelpaj med en hemmagjord variant på vaniljsås. Men vi två vuxna som gärna äter sockerfria alternativ tyckte att den funkade och vi åt glatt upp det vi hade på tallriken
Men jag lyckades faktiskt få en helt vegansk, nötfri, glutenfrioch sockerfri tårta som var godkänd av två av mina kompisar som fick vara försökskaniner (varav en är vegan)
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Veganska brownies men lakrits, soyagrädde och granatäpple (glutenfri). I stället för ägg använde jag kikärtsspad och istället för vetemjöl - glutenfrittoch mjölkfri mjölmix
I en vegansk variant på chiligryta får man till ordentligt med umami genom en kombination av tillagningsteknik, kryddning, grönsaker med naturlig sötma, bra fett och ordentlig med sälta och fräsch syra… Bland kryddorna har jag använt lite kakao (vanligt i mexikansk matlagning) och rökt paprika för extra djup
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.