Tillsätt maizenan och låt puttra några minuter Precis innan servering häller du på chiliolja, strör över sichuanpeppar och avslutar med en massa finhackad salladslök
Smaka av med salt och peppar. Hetta upp en gryta med margarinet, fräs lök och vitlök. Barnen tyckte den var lite för kryddstark så nästa gång ska jag inte ta lika mycket cayennepeppar
Ner med paprikapulver, salt, svartpeppar, soja och valfri mängd av röd chili. Bryn färsen med smör i en gryta tills den fått fin färg, blanda ner löken och låt det steka tillsammans med färsen en stund
Smaka av med salt och peppar. I med hackad lök, tomatpuré, hackad tomat, riven vitlök, buljongtärning, chilipulver, paprikapulver, spiskummin, pizzakrydda och vatten
Här har jag uppdaterat mitt gamla chiliconcarne recept inlägg - med lite fräschare bilder. Då jag lagar rätt mycket mat med dem vegetariska produkterna kan jag varmt rekommendera er att byta ut färsen mot vegefärs
häll sedan på tomaterna, fonden och kryddorna, salta & peppra efter smak. Du får därför justera med antingen liter mer majsmjöl eller mer vatten tills degen är mjuk men fast nog att pressas ut till tortillas utan att spricka i kanterna
Stek köttfärsen, krydda med salt och chilipeppar. När jag bodde ensam (för evigheter sen) så åt jag sån här "gammeldags" chiliconcarne, gjord på köttfärs, rätt ofta och tyckte att det var riktigt gott
Skär paprikan i bitar, dela och hacka chilifrukterna. 12 chilifrukter, en röd och en grön. 11 tsk svartpeppar. 1Tillsätt paprika, chili, salt, peppar, paprikapulver, vatten, tomatpuré och soja. 1Strö över lite koriander eller persilja, och servera gärna med tortillachips och en klick turkisk yoghurt
Slå av oljan från tonfisken och ha ner fiskköttet i med resten av ingredienserna. salt, peppar. Detta recept har jag hittat hos fina Landley , som har massa bra recept för slökokare
Salt & peppar. Häll i tomatpuré, chilipulver och vatten, låt det småputtra i några minuter. Smula ned en buljongtärning, skär paprika i jämna bitar, lägg ned tillsammans medbaconet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.