riven choklad apelsinskal Ugn. Tillsätt äggen ett i taget under vispning. Rör iapelsinskal och saft. Blanda florsocker och apelsinsaft och ringla glasyren över kakan
äkta vaniljpulver. citroner (rivet skal). kokos (riven). Smula jästen i en bunke och rör ut den med lite av den kallamjölken • Tillsätt resten av mjölken samt socker, salt ochkardemumma • Klickai smöret ibitar, tillsätt mjöl och arbetadegen minst 15 minuterimaskin, eller ännu längre för hand •Låt jäsa icirka 40 minuter. Rör ihop alla ingrediensertillfyllningen • Ta upp degen på bakbordet och dela den i 2delar • Kavla varje del till en rektangel, cirka 25x40 cm • Fördelafyllningen över halva kakan och vik den andra halvanöver • Skär degkakan i 15 remsor • Snurra varje remsa tillenspiral, som rullas ihoptill en snurra • Lägg bullarna påbakplåtspappersklädda plåtar och låt jäsa i 40 minuter. Sätt ugnen på 250° • Pensla bullarna med ägg • Strö överpärlsocker och kokos • Grädda mitti ugnen i 8–10 minuter
Jag ficknyligen en förfrågan från Whiteaway att testa en hushållsprodukt från deras sortiment. Vi har länge sneglat på en brödbakmaskin så varför inte ta tillfälleti akt att testa en sådan tänkte jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.