Ugnsstekt hälleflundrafilé  med smörig sås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar skinnfri hälleflundrafilé (á 150-200 g)
  • 1 tsk olivolja
  • Mald vitpeppar
  •  
  • Saltlake
  • 1 liter vatten
  • ½ dl salt
  •  
  • Sås
  • 2 scharlottenlökar
  • 1 +1 msk smör
  • 1 fiskbuljongtärning eller 2 msk konc fiskfond
  • 5 dl vatten
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 tsk maizena majsstärkelse
  • Ev salt
  • Ev vitpeppar
  • Några droppar pressad citronsaft
  • 1½ dl finhackad gräslök
  •  
  • Tillbehör
  • 1 kilo kokt nypotatis
  • 400 g sockerärter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.