Lägg hälleflundrafiléerna i en ugnssäker form. Servera fisken varm, tillsammans med nykokt färskpotatis, pepparrotsdoftande sås, citron och gärna extra pepparrot
Lägg fisken med skinnsidan nedåt i en smord, ugnssäker form. Sila upp spadet och använd som stomme i en fisksoppa eller en sås som du serverar till fisk
Ta ut de färdiga kycklingfiléerna och smaka av och späd såsenmed hönsbuljongen. Dela cocktailtomater och lägg ovanpå och toppa med lite riven parmesan och något grönt
Jag har iaf tagit en promenad med hundarna o min käre man idag. Ta upp kotletterna och sila av såsen. Jag har gjort det här receptet tidigare men blev påmind när jag läste Matplatsens blogg
Uppskattad sås att ha till grillat kött eller som komplement i sås tillsammans med matyoghurt och salt, men också mycket god att äta som den är till köttet
rikligt med dill, hackad. Denna enkla kalla sås är fungerar på samma sätt. Smaka av med salt och peppar. du behöver i princip bara creme fraiche, lite majo, dill och äpple men det verkligen funkar ihop och du får en fantastisk sås som förhöjer varenda fiskrätt framöver
Själv föredrar jag att servera medsmörigt potatismos, men pommes/klyftpotatis är också gott. Med den här rätten kan du charma vilken köttätande surgubbe som helst
I det här inlägget är det själva såsen jag ger recept på, men guidar ändå på snedstilt text inom parentes hur man gör med kycklingfilén eller quornbitar om man önskar så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.