Ugnsstekt hälleflundrafilé med smörig sås
alltommat.se
alltommat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • hälleflundrafilé, skinnfri, i bitar à 200 g
  • olivolja
  • vitpeppar, mald
  • vatten, kallt
  • salt
  • schalottenlökar
  • smör
  • fiskbuljongtärning
  • fiskfond, koncentrerad
  • vatten
  • vitt vin, torrt
  • vispgrädde
  • Maizena majsstärkelse
  • cirtonsaft, droppar
  • gräslök, finhackad
  • nypotatis, kokt
  • sockerärter
  • 4 person(er) Ingredienser 4 hälleflundrafilé, skinnfri, i bitar à 200 g 1 tsk olivolja 2 krm vitpeppar, mald Saltlake: 1 l vatten, kallt 0,5 dl salt Sås: 2 schalottenlökar 2 msk smör 1 fiskbuljongtärning 2 msk fiskfond, koncentrerad 5 dl vatten 2 dl vitt vin, torrt 2 dl vispgrädde 1 tsk Maizena majsstärkelse 3 cirtonsaft, droppar 1,5 dl gräslök, finhackad Tillbehör: 1 kg nypotatis, kokt 400 g sockerärter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.