När man står där på kvällen och ska laga mat till hungriga barn så får man ibland ta till lite snabba medel… Jag är inget jättefan av färdiga köttbullarna men någon ”snabbmat” som ibland åker fram här hemma är fiskpinnar
Krydda med det rivna citronskalet, salt och peppar. Vill man slippa omaket med att smälta smör och blanda med olivolja funkar Arlas "smör- och olivblandning"
Kycklingen var mör, jovisst, men det kändes ju som att tugga på en fiskbulle. Krydda inne och utanpå kycklingen med salt och peppar och fyll medcitroner skurna i bitar och grovstrimlade örter
Pressa hela citronenoch häll över fisken. Lägg fisken i en ugnsfast form. *himlar med ögonen* Sonen är och fixar till äventyret som börjar i morgon och jag försöker förtränga eländet
Salta fisken. Häll över citronsaft, dragon och vitlök. salt och olivolja. Lägg i fisken. Vit fiskmed dragon, citronoch vitlök (4 personer). ca 600 g färsk/tinad vit fisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). drygt 1/2 dl saft ur 1 citron. ca 600 g färsk/tinad vit fisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). 1 citron
Vispa upp ägget med en gaffel tillsammans medcitronsaftoch mjölk. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.