Eftersom det då är starten på veckan så betyder det ju att fiskdagen närmar sej (eller så är den här redan beroende på när du läser) för på tisdagarna äter vi ju fisk eller hur
Ikväll gjorde jag lax med avokadokräm och grönsaker, såååå förbaskat gott. Och jag använde min nya stekpanna som kommer ifrån Kitchen Time, jag älskar den
Smaka av med fisksås och limesaft. Låt stå några minuter tills fisken är tillagad. fisksås. Skölj riset noga i kallt vatten och koka det enligt anvisning på förpackningen
Lägg på teflonfolie och tillaga i ugn ca 15-17 min eller tills fisken är klar. Här kommer dagens recept från Linas matkasse som vi testar denna veckan genom buzzador
4 300 g torsk- och laxtärningar 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 fänkål 500 g fast potatis 2 msk olja 1/2 g saffran 2 msk tomatpuré 8 dl fiskbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 tsk timjan 4 skivor, vitt formbröd 170 g kräftstjärtar i lake salt och peppar 2 msk hackad dill Aioli 1 äggula 1 vitlöksklyfta 1/2 tsk vitvinsvinäger 1 dl rapsolja salt och peppar 1/2 tsk rivet apelsinskal Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong