Jag har redan ett liknande recept i arkivet men detta med rikligt medvitlökoch en skvätt vin smakar helt annorlunda och lite mer medelhavskt på något sätt
Blanda ihop soja, ingefära, sesamfrön ochvitlöksklyftor i en skål. Lägg fiskfiléerna i en ugnform. Jag åt min tillsammans med sötpotatis/rödbetsmos, paprika och rivna morötter
Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt ochvitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
När man står där på kvällen och ska laga mat till hungriga barn så får man ibland ta till lite snabba medel… Jag är inget jättefan av färdiga köttbullarna men någon ”snabbmat” som ibland åker fram här hemma är fiskpinnar
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vitfisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Recept på goda blåbärsbars medcitron kardemumma och lite vårspatt. Fick riktig vårspatt efter jobb och formligen sprang ner till havet med kameraväskan över axeln, musik i lurarna och lust i kroppen
Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptet med mina egna ord
Riv i limezest och smaka av med salt och peppar. Jag vet faktiskt inte var jag fick idéen till den här öppna lasagnen, men en dag fanns den där i huvudet och jag var tvungen att testa den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.