Till kvällens middag bestående av baconlindad kyckling och råris valde jag att göra två såsiga tillbehör i form av en kall yoghurtsåsmed smak av citron- och örter och en ärtpesto
Lägg resten av citronskivorna ovanpå fisken och ringla rejält med olivolja över alltsammans. Servera fisken med couscous, khobz-bröd och harissablandning som var och en får lägga för sig efter egen smak
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Ev kan du doppa klyftorna i lite citronblandat vatten, så behåller de färgen också, men låt då äpplena rinna av och torka till innan du förpackar i burkar eller plastpåsar
Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.