Dela serranoskinkan till tunnare remsor. Toppa salladenmed ett gäng inlagda chilifrukter (välj gärna blandade röda och gröna chilifrukter), svarta oliver och klippt bladpersilja
Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till och med ha den i efterrätter. Idag fick avokadon toppa min sallad som jag slängde ihop av lite rester i kylen
för planen för helgen är att vara ute så mycket som möjligt och tanka dagsljus och frisk luft. Lika krispigt som vädret varit är denna färggranna tallrik medugnsbakad torskrygg, toppad med räkor och en syrlig myntamajonnäs som går så bra ihop med mango och granatäpplekärnor
Salladen får fyllighet av mathavre kokt i buljong – och en fin smakbrytning mellan sötman från torkat äpple, sältan från spansk serranoskinka och syrlighet från dressingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.