Bred ut salladenpå tallrik. Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Lite isbergs sallad. Fyra dagar kvar sedan drar vi till London för att fira påsk, men fyra dagar & fyra nya recept
Ringla dressingen över salladenoch sprinkla de rostade solroskärnorna över. Och ändå är där fler prylar i salladen som jag inte fixade att skriva ut i titeln
Salladpå havskräfta, rostad majs, avokado och bondbönorPortioner. Det går lika bra att lägga upp det som en traditionell sallad, toppa med havskräftorna och ringla över citroncrèmen
Krydda med körvel eller persilja, svartpeppar och örtsalt. Sätt igång ugnen på 180C. med smör och kokosfett i ca 4-5 minuter tills den är fin och krispig. ca 4-5 minuter tills den är fin och krispig
Sista minuten, lägg på en skiva ost och sätt på ett lock så smälter den fint* Häll på creme fraiche i rotfrukterna* Lägg upp med blandad sallad i olika färger /Husmor Jag undviker skorpmjöl i färsen, tycker inte det blir bra
Skölj salladen, spenaten och skär paprikan i strimlor. Häll över vinägretten och hyvla i parmesanost. Salta och peppra och efterstek så att den blir helt genomstekt
Garneringen av fänkålsdill ochrostade, hela fänkålsfrön är inte bara kosmetisk. Att ugnsrosta grönsaker ochrotfrukter ger en fin smak, och bidrar i synnerhet till att just denna soppa blev så lyckad
Själv är jag (om ni inte redan läst er till det) grymt nöjd med denna soppa, som dessutom tack vare den rostade blomkålen får en betydligt snyggare beigebrun färgån vanlig vit blomkålssoppa
lägg på serrano skinkanoch strö över cashewnötterna. Under semestern när man har som mest tid kan det nästan verka lite motsägelsefullt att vilja att matlagningen ska vara snabb och enkel, men att vara ute i solsken och må gott både ger och tar på krafterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.