Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g laxfilé 1 msk olivolja saft och finrivet skal av ½ citroner ½ tsk salt 600 g potatis 2 dl Arla Köket® grönsaksyoghurt grön ärtpesto
Detta moment för att spenaten inte ska förlora sin fina gröna färg. Den medelhavsinspireradelaxrätten är perfekt vid middagar med många gäster, t ex till stundande studentfester
4 Fiskgratäng 600 g koljafilé eller torskfilé 2 tsk salt 2 krm finmalen vitpeppar 400 ml kokosmjölk (gärna extra krämig) skalet av 2 lime 1 tsk sambal oelek Tillbehör 4 port ris 2 lime delad i klyftor Wokade grönsaker 2 msk rapsolja 300 g strimlad pak choi 250 g broccoli (i mindre bitar och buketter) 2 strimlade salladslökar 2 krm salt 1 krm finmalen vitpeppar Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.