Finhacka den kallrökta laxenoch blanda med spenat, äggvita, grädde, salt och peppar. Skala och finhacka löken och fräs utan att den får färg i en stekpanna med smör
1500 g räkor med skal. 12 dl Arla Köket® riven ost gratäng. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g torskfilé 500 g räkor med skal 1 tsk salt 2 vitlöksklyftor 1 msk Arla® Svenskt Smör 2 tsk orientalisk curry 2 msk tomatpuré 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde 2 dl Arla Köket® riven ost gratäng 750 g potatis 225 g frysta ärter
Fräs vitlök, chili ochsaffran i en vid kastrull med olja. saffran. Kärna ur och finhacka chilin. Fintärna tomaterna och strimla fint paprika, fänkål och zucchini
Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptetmed mina egna ord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.