Ugnsbakad lax med avokadokräm och vitlöksstekta haricots verts
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Lax 250 gram laxfilé(er) 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1 tsk olivolja Avokadokräm 1 st avokado(s) 0,5 kruka(or) färsk persilja 0,5 st lime 0,5 klyfta(or) vitlök 25 gram parmesanost 0,5 msk olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 150 gram haricots verts , färska 0,5 st röd lök 1 klyfta(or) vitlök 2 tsk olivolja 1 krm salt Köp receptet Näringsvärde Kcal: 496 Protein: 32 gram Fett: 36 gram Kolhydrater: 10 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.