Två goda tillbehör till sushi
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Gurksallad med nötig dressing
  • 1 msk sesamfrö
  • 1 msk misopasta (finns på burk i asiatiska affärer)
  • 1 msk vatten
  • 1 msk majonnäs
  • ½ tsk sesamolja
  • 1 liten gurka, tunt skivad
  • Börja med att rosta sesamfröna i en torr, het stekpanna och låt dom sedan svalna.
  • Rör samman misopastan med vattnet och rör därefter ner majonnäs och olja.
  • Låt dressingen stå kallt till servering.
  • Lägg gurkskivorna på ett fat och ringla över dressingen precis vid serveringen, får det stå för länge börjar gurkan att vattna sej.
  • Strö över sesamfröna och servera.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.