Tillkräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan ochtomater igen. Blött av regn på gräsmattanoch helt enkelt för kallt att glida runt och kasta klot
Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan. Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong
Men först tänkte jag påminna er gamla läsare och tipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Vispa ägg och socker riktigt vitt och pösigt. Rör försiktigt till en jämn smet. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten
Tidigare i våras var jag på en tjejmiddag och fick smaka på en sån vansinnigt god röra med soltorkade tomater som har blivit en riktig favorit här hemma
Våren går i ett rasande tempo och även om jag både bakar och laga mat så hamnar det inte alltid här. Och dessutom förtjänar lillafia en ”tapperhetstårta” nu när pollensäsongen är extra tuff och hon inte kan gå ut alls
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.