Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Servera med ärtor eller riven morot, dillsås ochpotatismos
Servera fisken tillsammans med kokt potatis, remouladsås, ärtor och en citronklyfta. Skär fisken i lagom stora bitar och vänd först i äggen och sedan i ströbrödsblandningen
Fiskfilen panerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fisk med kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
Jag serverade med mitt goda KÅLROTSMOS – Ni kan annars testa Blomkålsmos eller Brysselkålsmos. Jag testade att göra panerad halloumi – kallar dom fuskpinnar (istället för fiskpinnar)
Servera genast tillsammans med potatisstompet ochremouladsåsen. RemouladsåsLåt de picklade grönsakerna (pickles) rinna av i en sil så att de blir av med vätskan
Fredagsmysmaten bestod iallafall av en kopiering av det lokala gatukökets tunnbrödsrulle (fast godare enligt mig ), medpotatismos, fläskfilé, tsatsiki och sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.