Den absoluta höjdpunkten när paneradfisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Servera med ärtor eller riven morot, dillsås ochpotatismos
Fiskfilenpanerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fiskmed kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
Halvfabrikat kan vara nog så gott vissa dagar och dessa färdigpanerade är riktigt goda. Hade egentligen tänkt göra en sås med lax och servera med pasta men det får bli nästa gång det står fisk på menyn
Skär bort skinnet från fiskenoch plocka eventuella ben. Vi blev tillfrågade om vi ville laga mat med råvaror från Lidl och göra ett recept till deras interna magasin
Stek fisken gyllene på båda sidor och servera med kokt potatis och skirat dillsmör. Jag upplevde hur jag satt i Farmors kök och på Mormors veranda med de svenskaste av svenska dofter i näsan - stekt fisk, kokt potatis och dill
Dessutom panerade jag schnitzeln så att den blev riktigt krispig och god. Vi hade planerat att göra köttbullar medpotatismosoch gräddsås till middag igårkväll men så hade Maxi specialerbjudande på schnitzel så det fick bli sådana istället
Servera fisken tillsammans med kokt potatis, remouladsås, ärtor och en citronklyfta. Skär fisken i lagom stora bitar och vänd först i äggen och sedan i ströbrödsblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.