Nu har jag äntligen rotat igenom tidningsurklipp, oändliga matnoteringar och "kom-ihåg-lappar" jag har till Miss Meister's mat och hittat min (självklara
Jag var ju bara tvungen att prova det direkt och blev såklart sugen påatt baka något smarrigt till killarna och eftersom det är rabarbertider svängde jag ihop den här superduperlätta kakan
Tiril hade ju simskola ikväll också så då passade jag påatt simma igen, som förra veckan. Nu med nya mobilen har jag mer plats för appar så har börjat med Runkeeper igen, har ju tränat iallafall också men det blir liksom lite pepp att "dokumentera"
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Man kan knyta eller stänga tyllpåsen tillsammans med dom andra så att dom hålls kvar. Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Det här är ett brödrecept som du bör spara i din favorit-samling. Dessutom full med härliga frön och riktigt lätt att baka om du har en degblandare och lite tålamod att vänta påatt skållningen ska mogna över natten
Som avslutning delade vi på en fläsksida i ångad vetebulle eftersom jag hade läst på tripadvisor att det var så många som tyckte att den var jättegod men den var inte riktigt i vår smak - den var helt okej men inget wow
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.