Jag är riktigt tröttpåattvarasjuk nu. Kände redan för tre veckor sedan att något var på G i kroppen och jag har inte tränat på över två veckor nu, det är så surt
Sätt ugnen på 200°. Kryddig kyckling med ingefära och päron 1. Marinad. Kärna ur och finhacka chilin. Blanda chili, ingefära, citronsaft, sherry, honung och olivolja i en ugnssäker form
Vi är nattugglor alla tre och sover därför ofta alldeles för länge på helgerna. TV är förresten inget vi bryr oss om överhuvudtaget på helgerna, så där tog jag ytterligare några pluspoäng
Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
För när man nu återigen kunde komma ut och besöka en livsmedelsbutik igen (det var ju ett tag sedan) reagerade man påatt varthän man såg var det färdigmat (
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Grillad majs ska vara lite klibbig i karaktären så jag kör den i sin helhet skalad på grillen. Någon kommer frusta vid läsning och skrika efter kokning, ångkokning eller att först grilla med blasten på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.