Kryddig kyckling med ingefära och päronDen här middagsrätten sköter sig själv i ugnen. Tänk på att kycklingen ska vara ordentligt genomstekt, den är klar vid 70º innertemperatur (använd gärna stektermometer).

Ingredienser

  • kycklingklubbor, (ca 1,2 kilo)
  • salt
  • nymald svartpeppar
  • päron
  • citron, finstrimlat skal
  • jalapeñochili
  • ingefära, finriven färsk
  • citron, pressad
  • torr sherry
  • honung, flytande
  • olivolja
  • hackade örter, t ex persilja
  • 4 personer Ingredienser 4 kycklingklubbor, (ca 1,2 kilo) 1 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar 2 päron 1 citron, finstrimlat skal Marinad: 1-2 jalapeñochili 1 msk ingefära, finriven färsk 2 msk citron, pressad 3 msk torr sherry 2 msk honung, flytande 3 msk olivolja Garnering hackade örter, t ex persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.