Till den serverar vi ris och lägger djupfryst broccoli ovanpå riset de sista 10 minuterna det kokar. En familjefavorit är sautén med fläskkarré, fransk senap och dragon som funkar lika bra med kyckling om det finns till hands
Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja med matlagningsyoghurt för en frisk sås. Matilda har just provsmakat färsen och gav betyget4 av 5. 600 gr nöt- eller lammfärs. 1 dl hackade svarta oliver. 4 av. 600 gr nöt- eller lammfärs. 1 dl hackade svarta oliver
1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis. 1 dl pesto. 1 röd lök. ev olja. Salt och peppar. Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård
Lägg på tallrikar, eller i glas som på bilden. 4 dl tärnad melon i olika färger. 1/4 gurka, tärnad. 4 dl tärnad melon i olika färger. 1/4 gurka, tärnad
1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis. 1 dl pesto. 1 röd lök. ev olja. Salt och peppar. Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård
4 msk teriyakisås. Sätt ugnen på 190 grader. Dela kycklingen i 4 delar, lägg i ugnsfast form och pensla med teriyakisåsen. Ställ in i ugnen 45 minuter. 4 msk teriyakisås
Koka basmatiriset enligt instruktion på förpackning. Lägg kycklingen i påse och slå över marinaden. 4 kycklinglår eller filé. 4 dl basmatiris. Sätt in kycklingen på 185 grader i ca 45 min/ 20 min. 4 kycklinglår eller. 4 dl basmatiris. ca 45 min
Lite rostade nötter eller pumpafrön på toppen vid servering ger extra crunch. 1 brk krossad tomat. Häll oljan i en kastrull och fräs sedan lök, morötter och pressad vitlök 3-4 min tillsammans med kryddorna. Slå på en burk krossade tomat och 2 dl vatten tillsammans med en burk cocosgrädde. Koka 20 - 25 min om de är torkade, annars 5 min
1,5-2 kg högrev i tärningar. 4 vitlöksklyftor. 4 msk hel kummin. Koka upp och låt sedan grytan sjuda 3-4 timmar tills köttet blivit riktigt mört och paprikorna smält ner. 1,5-2 kg högrev i tärningar
Koka pastan enligt anvisning på. Skeda över kikärtor, dra några tag med pepparkvarnen och strö gärna. Lägg ner den kokta pastan i såsen, koka upp och lägg upp på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.