Känn meden sticka att kakan är klar. Rör i äggen ett i taget och rör i socker och vaniljsocker. Häll påresten av smeten och lägg påresten av äppelklyftorna
Jag vet inte varför men jag tycker att det blir godare med strimlad potatis än skivad. Jag håller med om attfärgenpåden här maten inte är direkt "lysande" men gott är det
Det kan ju vara kul attveta. Därför tänkte jag att det kunde varaen god idé att kombinera dem båda. Ringla lite av kålsmöret (som bildats i kastrullen) över och avslutamedatt strö påpancettan
Den här gången blev jag sugenpåäpplen och smaksatteensockerkakamed kardemumma, kanel och enliten hint ingefära innan jag stoppade ner enäppelklyfta i varje "vinge"
Vi delar upp matplaneringen ( tanken är väl attbarnen ska laga maten sin vecka också så småningom men än så länge ligger det mest på mig ) plocka i och ur diskmaskinen, gå med soporna och hjälpa till medtvätten
Servera filébitarnamed morötter och getostcrème. Skär bort nederstadelenpåstjälkenpåsparrisen. Strö över pinjenötter och flytta upp formen och stek tills nötterna fått lite färg
Blanda vinbärenmed mjölet (så att inte bären sjunker till bottnet) och strö bären över kakan. Servera gärna med vispad grädde (smaksattmed lite vaniljsocker)
Ta bort blomfnas och stjälkar påbären och lägg dem i engrytamedvatten. Nu gäller det ju attta till varapå årets bärskörd innan det är försent och vad passar inte bättre än attsafta och sylta
Denenaplantan får många stänglar varav flera är klena och vissnar bara bort. Förutom årets första rabarberpaj (vilken dock uteblivit i år) så är det allra godaste att spara enpåsemed rabarber i frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.