jag hittade i min receptbokmed urklipp ett skojigt recept som verkade passa till hösten. jag som råkade köpa mig en efterlängtad mandelkvarn häromdagen, fick en idé som testades och den kommer jag att använda mig avigen när det är dags för pannkaka med annorlunda smaker
Grädda i långpanna med bakplåtspapper i mittenavugnen tills kakan nästan är torr. Smarrig smet med mycket godsaker så man tar gärna en smaksked också under baket
Slutresultatet är två olika recept ihopsatta till en kaffebrownie med Coca-Cola glasyr. Tag sedan jag provade att baka efter ett nytt recept, ska jag vara ärlig så är det nästan en månad sedan jag bakade något alls
Smaka avmed ev. Vi hade recept på en plommonsås som vi gjort tidigare som vi visste skulle passa bra till så den fick det bli, plus lite gratinerad potatismos, sen var vi i hamn
Jag ska dela med mig av mitt egna sjukt supersmarriga recept på dagens rätt vi åt. Jag tog fram köttfärs och tänkte vad ska jag hitta på för skojsig mat idag en lördag och vi är dessutom bara hemma och tråkar idag så tänkte maten behövde väl kanske inte va lika trist haha, men så tänkte jag att använda mig utav rester idag
Bröden ska egentligen bakas med ett speciellt chapatimjöl, eller siktat grahamsmjöl, men jag bakar mina med vanligt vetemjöl, för jag tycker att det blir godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.