Vi brukar faktisk nästan alltid mala vår egen köttfärs, dels så vetvivad som finns i färsen och dels så får vi den precis så som vivill ha den, fint eller grovt mald
Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken. De här påminner mig om en vinterkväll för några år sedan hemma hos Emmeli i Stöde
Om man vill ha mycket sås så dubbla satsen med créme fraiche blandningen. Bryn fläskfiléen i stekpannan och peppra med svartpeppar Lägg fläskfiléen i en ugnssäkerform Stek champinjonerna och lägg dessa över fläskfiléen Blanda de båda créme fraicherna tillsammans med tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney
Låt jäsa under duk i två timmar. Har de flutit ut kan du försiktigt trycka in dom efter långsidorna. Stjälp upp degen på ett mjölat bakbord och dela degen i tvådelar
Jag är i stort sett aldrig sjuk och jag är helt övertygad om att kosten är en stor del i detta. Såg ni förresten apotekets reklam förra året om ur förkylningar smittar, den med "vetduvem som hållt i din avokado innan dig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.