Dela och kärna ur och skär paprikorna i skivor. Servera grytan med kokt ris. Woka kycklingen i omgångar i en stekpanna med hälften av oljan, så att kycklingen blir brynt och genomstekt
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja 1/2 tsk salt 1 krm peppar 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 1/2 dl grönsaks- eller hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 tsk soja 1 tsk sambal oelek 1 msk honung 1 förp kokta kikärter (à 400 g) 1/2 citron 2 msk hackad persilja Till servering couscous Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Majskycklingbröstfilé/-lårfilé 5
Serveras med en god sallad. Svart eller rött ris från saltåkvarn. Koka riset enligt förpackning. Hej. Detta receptet är en gammal favorit som jag gärna plocka fram under hösten
Rör om och låt koka på medelvärme. skär loss låren och dela dem. Servera kycklinggrytanmedris samt fräst salladslök på toppen och gärna Mango chutney vid sidan
4 1 rödlök 600 g strimlad kycklingfilé 2 1/2 dl matlagningsgrädde 250 g körsbärstomater Att ha hemma 4 port ris 1 msk olja salt peppar 1/2 dl chilisås 1 dl mjölk 1 tsk timjan Lägg till i inköpslistan
Servera medris och sallad. Krydda och bryn kycklingen i en stekpanna med smör. ris. Låt paprikan, purjolöken och zucchinin fräsa med kycklingen ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.