Du kanske också gillar. Vill man baka dem som lägre långpannerutor går det såklart alldeles ypperligt det med, men tänk på att korta ner tiden i ugnen i så fall, så att de inte blir torra
Är ni kanske också sugna på att baka något till årets första adventsfika. Jag har tänkt göra en egen, varsin, julkalender till barnen i år, så idag står det en liten biltur in till stan för att införskaffa saker till just densamme
Du kanske också gillar. De har en saftig och kryddig botten som smakar mjukpepparkaka och en galet krämig och smörig glasyr med pepparkakssmak och är kort sagt helt orimligt goda
Jag har ju som ni vet på sista tiden blivit förälskad i mazariner och en julvariant på klassiska mazariner är ju därför ett måste för mig och här är den
Förvara rutorna i kylskåp, men kom ihåg att ta fram dem i rumstemperatur en stund före servering för att de ska bli mjukare och smaken bättre ska komma fram
Det börjar närma sig advent och jag bakade en mjukpepparkaka i långpanna med en krämig topping. Blanda glasyren till en jämn smet och bre den över den avsvalnade kakan
Det kan hända att du får ”pressa” fast strösockret lite lätt…alternativt tar duden lille bullen och trycker ner i pärlsockret innan du lägger den på plåten
När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. Så här gör du. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.