Salt behövs oftast inte eftersom ädelosten ger sälta. Koka en sås av grädde, idealmjöl och ädelost. Häll såsen över köttet och tillaga i mitten av ugnen, ca 15 minuter
Vi vart sugna på en lite höstig fläskfilégryta och hittade detta recept på arla. Vi vart sugna på en lite höstig fläskfilégryta och hittade detta recept på arla
Snitta filén längs med, men inte helt igenom. Så här gör du 60 minuter Salta och peppra köttet. Bryn det hastigt så att det får vacker stekyta runtom, cirka 3 minuter. Lägg filén bredvid rotsakerna och sätt plåten i mitten av ugnen 15-20 minuter eller tills köttet är klart. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 2914 700 g fläskfilé
Häll upp i en teflonpanna, (alternativt långpannan med ett bakplåtspapper i botten (helst av teflon så bränner inte rotfrukterna fast och du slipper skura långpannan
Ingredienser 400 g fläskfilé 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 6 st champinjoner 1 st röd paprika 0. Ingredienser 400 g fläskfilé 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 6 st champinjoner 1 st röd paprika 0
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.