Det bästa med chiagröt, förutom att det är gott, tycker jag är att man mår så bra i magen av den. Välj därför en typ av mjölk som du gillar som den är eller se till att du smaksätter ordentligt
så du får ett rutmönster, vänd försiktigt med slev runt staplarna och skär dom. Det blir inte stor ost som flyter runt i vasslan, som bara är att slänga (förr bakade man på vasslan men vem har tid med sånt
Som du kan se på bilden nedan är den inte riktigt höjd och den höll heller inte vid detta stadie… Det är ju tyvärr så med bakning och temperatur, att det är alltid lite olika
Täck över med en handduk så att inga flugor sätter sig i yoghurten/kefiren. surkål, eller när vi blötlägger nötter och frön för att bli av med antinutrienterna
Fördelarna med ghee är att det består nästan uteslutande av mättat fett vilket lämpar sig bra för stekning vid höga temperaturer eftersom mättade fetter inte oxiderar lika lätt som omättade- och fleromättade fetter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.