Bred bönröran på brödet och på med alla lager, toppa med salsa om du vill. Pensla tortillabröden med olivolja och grädda i ugnen på bägge sidor i 225 grader
När Peter kom på besök hade han bland annat med sig vitlöksmarinerad, rökt makrill. Dela brödet i 4 bitar, lägg på röran och toppa med gurka, dill och rom
Stek brödet i rikligt med olja, så det nästan blir friterat. Toppa med salsan och mumsa i dig den. Tostadamed räk- och avokadosalsa1 st1 tortillabrödoljaSalsa
Praktiskt på flera sätt är det medtostadas på picknicken. Det är helt klart miljövänligt då du äter upp din tallrik, det är roligt för barnen att plocka i det de själva vill ha, de tycker också om att de får äta upp den, lätt att hålla och du behöver inte ta med något bröd till
Quesadillas, burritos, fajitas, taquitos, enchiladas, tostadas… Mexikanskt, texmex, southwestern – kärt barn… Mina år i USA bjöd på mängder av härliga upplevelser i matväg
Det blir det mer klassiska tostadas istället, vilka också är väldigt vanligt i Mexiko. I samarbete med Mapiful vill jag presentera ett av mina favoritresemål med tillhörande favoritmat – Tulum, Mexiko
Blanda couscousen meddressingen, tomaterna, squashen, oliverna och koriandern. Gör en dressing med 6 msk olivolja, ingefärssirap,rivet citronskal samt salt och peppar. smält smöroch/eller (oliv)olja och stek falafelbitarna på medelstark värme i 4-5 minuter. Related recipes Tostadamed Falafel 4-5 minuter
Krispiga Tostadasmed räkor och fisk. Tillsammans avnjöt vi en ljuvligt god meny med rätter som harmoniserade till Cono Surs vinutbud komponerad av Julius Wallmo på Restaurangakademien
Tostadasmed salsa, guacamole och cheddardipp. Självklart gick vi alla all-in med åkband. Vi började med att dela på en Tostadasmed salsa, guacamole och cheddardipp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.