Toppa med hackat ägg, baconoch persilja. Blanda olja och vinäger, krydda med salt och peppar. Stek sparrisen hastigt i smör i en het panna och strö över flingsalt
Känn efter med en kniv om sparrisen är klar. Mosa sedan klyftan med en kniv och ha i ramslökskoket. Det låter himla flashigt med skum, men det är skitenkelt
Skär baconet i små bitar och kaperstek. Salta och peppra efter tycke och smak och ringla över lite peperoni och vitlöksolja (men ta det varligt, det är starka saker
I med svampen och på med grädde och mjölk. Vill man ha det vegetariskt kan man slopa baconetoch strö över valnötter, samt byta buljongtärningen mot en grönsaksbuljong
Högrevsgryta och potatismos med brynt smör och majs. Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. Vitlöksspäckad lammstek med dragonsås och potatisgratäng
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparrisochbacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.