IngredienserPortioner. 4 500 g tortellini (ricotta och spenat) 250 g frysta sojabönor 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 1 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt och peppar 1 dl tomatpesto 250 g ricottaost Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5. - Rabatt GoGreen 200-1000 g Mer info Ladda kupong
Färdigatortellini är alltid bra att ha hemma. Soltorkade tomater brukar jag köpa i storpack och lägga i en stor burk och fylla på medolivloljatills tomaterna täckts
Tortellini är litepillig att göra men så otroligt gott. Man kan fylla med det mesta man tycker om, vi valde att fylla medricotta och spenat, ganska klassiskt men så otroligt gott
Igår blev det spenat- och ricottafylldacannellonimedmustig hemgjord tomatsås. Gör sedan (under tiden såsen puttrar) en smet av ricotta (en ask), färsk basilika (halv kruka) och spenat smaksatt medlitevitlök, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.