Tortellini i tomatsåsmed ugnsrostade körsbärstomater och hyvlad ost. Som den här pastan medtomatsås till exempel, som är alldeles briljant i sin enkelhet
Koka tortellinin enligt anvisningar på paketet och tillsätt den i tomatsåsen. Häll i tomatsåsen och låt sjuda i cirka 4 minuter. 400 g Barilla Tortellini Grandi Prosciutto di Parma. 3 dl Barilla tomatsås Basilico eller allArrabbiata
Koka tortellinin i rikligt saltat vatten tills den är nästan färdig. Smaka av med oregano och salt. Häll av den och vänd ner den i pastan tillsammans med spenaten och basilikan
En smidig och lättlagad tomatsås. Recept för ca 8 dl tomatsås. Fräs lätt i en kastrull med olivoljan tills löken börjar mjukna och bli genomskinlig (ca 5-6 minuter)
Raw tomatsåsmed vitlök och basilika. Dela tomaterna i bitar och mixa alla ingredienser utom basilikan tillsammans i matberedare, med stavmixer eller i blender tills att såsen är slät
Det finns tortellinimed många smaker, jag valde med ricotta och spenat. Färsk pasta går fort och laga och du kan välja att äta denna rätt som vegetarisk eller som jag med köttbullar till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.