Skölj spenaten och stek den tillsammans med vitlöken i smör och en skvätt olivolja i ett par minuter tills spenaten ”krymper” kläm därefter ut överflödig vätska från spenatenmed händerna eller med två skedar
Färdiga tortellini är alltid bra att ha hemma. Soltorkade tomater brukar jag köpa i storpack och lägga i en stor burk och fylla på med olivlolja tills tomaterna täckts
Skölj spenaten och stek den tillsammans med vitlöken i smör och en skvätt olivolja i ett par minuter tills spenaten ”krymper” kläm därefter ut överflödig vätska från spenatenmed händerna eller med två skedar
4 500 g tortellini (ricotta och spenat) 250 g frysta sojabönor 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 1 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt och peppar 1 dl tomatpesto 250 g ricottaost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Lägg ett bakpapper över med lite olja på och börja kavla ut till papperskanterna. Men lika länge har jag tänkt att prova att göra tortellini, det måste ju funka eller hur
Med lite ädelost på toppen känns det dessutom lyxigt. Strimla skinkan och skölj bladspenaten. Lägg bladspenaten och skinkan över pastan, häll över pastasåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.