IngredienserPortioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citronflingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken. Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Vill man dryga ut remouladen så kan man tillsättalite lag från pickels eller vatten. Tex torskrygg. Visst, det bliraldriglika gott som med färsk men det funkar
-) Jag gjorde istället ett foliepaketmedliteditten och datten samt torsk. Detta blev dock en besvikelse då torsken blev torr, kan däremot tänka mig att det skulle funka perfekt på grillenmed värmen som bara kommer underifrån, då tillagas ju torsken sist
En god rätt som både barn, tonåring och vuxna åt med god aptit. Lägg ovanstående smörblandningi en ugnsfast form, som ni sedan lägger torskryggsfileerna ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.