Detta är ett test och det genomförs just nu i Columbus, Ohio, USA. Jag har sedan tidigare lagt ut receptet på den klassiska dressingen som ingår i en Big mac och du kan ju helt enkelt bara tillsätta lite Sriracha så har du den nya dressingen
Stekte grönsakerna i lite olivolja (älskar mina nya stekpannor från Ica selection). Hej på er. Jag o mina fina kollegor Malin o Sandra som körde uppvärmningen på Statsloppet i somras kör även uppvärmningen i kväll på Blodomloppet i Karlstad
Joline gjorde riktigt tunna hamburgarepå grillen häromdagen, som jag tycker är allra godast. Prova att röra ihop dressingen om du inte gjort det tidigare
Lägg i köttet när kokspadet har kokat upp, lägg på locket. Låt köttet sjuda på svag värme i 45 minuter. Vänd köttet och sjud det ytterligare ca 45 minuter tills innertemperaturen är 75º
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.