Servera gärna med brynt smör. 600 g små färskpotatisar 1 röd lök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör 1 dl blandade örter tex persilja, gräslök, rosmarin och oregano 1 citron salt & peppar 600 g torskfile 4 ark grillfolie. 600 g små färskpotatisar
4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citron flingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsaker i foliepaket direkt på grillen tillsammans med grillad rostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Koka potatisarnamed skal till de är klara. Kontrollera med en tandpetare. Bruten potatis. Ringla smör i en ugnsfast form, lägg i potatisarna och knacka sönder dem med något trubbigt
Stek sedan på lite blandade grönsaker, ta det du har hemma. -) Har haft en liten dipp med bloggen känns det som men jag får skylla på att tiden inte räcker till
600 g torskrygg 130 g smör salt 900 g delikatesspotatis 2 dl smetana 1 citron, saft + rivet skal färsk pepparrot färsk körvel ev rom (t ex forellrom) smör, till stekning av fisken
Koka potatisen, gärna med skal om det är tunt. Dela torsken i fyra portionsbitar och stek dem hastigt på köttsidan i en rejäl klick smör på medelvärme så att den får en fin yta, Lägg över på ugnsfat och häll över smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.