Sätt ugnen på 200 g. Blanda fraiche, philadelphiaost och ost. Bred botten på en gratängform med det. Fräs finhackad gul lök, strimlad paprika och vitlök i smör/olja
Blanda vetemjöl, bakpulver, bikarbonat, salt, socker, örter och riven ost i en skål. Vispa ihop ägg, mjölk och olja, och blanda ner i de torra ingredienserna
Vilken underbar vanlig dag vi hade igår. Det där med balans i livet är viktigt. Det är inte kul att bara ha semester utan lite vardag är verkligen lycka det också
Den här räkgrytan gjorde vi förra helgen. Tror att den chilin jag tog var riktigt stark (den var liten och jag tog bort alla frön) för det behövdes en klick svalkande crème fraîche till
Hur många semlor har ni ätit i dag. Jag har faktiskt bara ätit en, ovanligt lite för att vara jag för nog brukar jag hinna med åtminstone två stycken när det är fettisdag
Lördag 18 juli 2015. Låt oss presentera en ny superstjärnedrink på den somriga semesterhimlen. Den titulerar sig så fint som Hugo och varför den heter så har vi ingen aning om
Onsdag och vi är drygt halvvägs igenom arbetsveckan, tack o lov. Igår hade jag en stressig dag med lunch först efter klockan tre och det är alldeles för sent för mig
Letade efter ett recept på kycklinggratäng som jag gjorde för rätt många år sen. Letade bland receptsajterna men hittade inte riktigt den som jag ville